24/7 Email Podrška: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. l Pon-Pet od 10h-18h Telefon: +381 63 422 226

BRONZANI
 • Prostor na disku2 Gb
 • Mesečni protok20 Gb
 • Dozvoljenih Domena2
 • MySql baza2
1188 RSD
SREBRNI
 • Prostor na disku5 Gb
 • Mesečni protok50 Gb
 • Dozvoljenih Domena5
 • MySql baza5
2388 RSD
ZLATNI
 • Prostor na disku12 Gb
 • Mesečni protok120 Gb
 • Dozvoljenih Domena12
 • MySql baza12
4788 RSD
PLATINUM
 • Prostor na disku20 Gb
 • Mesečni protok200 Gb
 • Dozvoljenih DomenaNeograničeno
 • MySql bazaNeograničeno
8388 RSD

Počela slobodna registracija naziva .СРБ domena

Od 1. avgusta 2012. u 12.00 sati krenula je slobodna registracija .СРБ domena, objavio je  Registar nacionalnog internet domena Srbije (RNIDS). Pravo registracije sada imaju svi, bez obzira na to da li već imaju registrovan .RS domen ili ne. Trenutno ima skoro 6000 registrovanih .СРБ domena.

Ćirilički nacionalni domen .СРБ je jedini internet domen na svetu u kome se sve adrese sajtova pišu onako kako se i izgovaraju, i ta osobina našeg nacionalnog pisma će biti od značaja svima koji u svom nazivu imaju slova koja se nejednoznačno čitaju u veb adresama na latiničkom domenu (primer latiničkih slova „c“, „s“ ili „z“).

Ćirilički .СРБ domen je drugi nacionalni internet domen Republike Srbije i koristi se uporedo sa postojećim .RS nacionalnim domenom.

Početak registracije .срб domena

Upravni odbor Registra nacionalnog internet domena Srbije, na sednici održanoj 13. decembra, doneo je Odluku o početku registracije .СРБ domena, a kao datum je određen Dan Svetog Save, 27. januar 2012. Ćirilički internet domen .СРБ je novi, drugi nacionalni domen Republike Srbije, a posle ruskog .RF i drugi internet domen na svetu na ćiriličkom pismu koji je moguće registrovati.

Naš .СРБ je deo porodice internacionalizovanih domena (Internationalized Domain Name - IDN), odnosno domena čiji nazivi nisu napisani engleskim alfabetom. Svoj IDN na nacionalnom pismu već imaju najveće države i narodi sveta - Rusija i Kina, kao i mnogo arapskih i dalekoistočnih zemalja.

Nacionalni internet domen je oznaka teritorijalne pripadnosti i kao takav izuzetno je bitan za definisanje internet identiteta svih koji žive i rade u Srbiji. Zahvaljujući osobenosti srpske ćirilice da jednom glasu odgovara jedno slovo, adrese .СРБ domena će se, za razliku od mnoštva domena na engleskom alfabetu, nedvosmisleno izgovarati upravo onako kako su i napisane. Stoga je i slogan kampanje za popularizaciju korišćenja .СРБ domena "Linkuj kao što govoriš!".

Prvih šest meseci pravo preče registracije .СРБ domena imaće samo vlasnici postojećih .RS  domena, i to po ceni od 1 dinar. Posle tog perioda, ćiriličke domene moći će da registruje svako ko želi, bez obzira na to da li poseduje određeni .RS domen ili ne.

Web servis i webmail ponovo operativni

Obaveštavamo korisnike da je web servis i webmail ponovo operativan.

Molimo sve aktivne korisnike usluge webmail-a da nam pošalju korisničko ime i željenu šifru putem kontakt stranice ili na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. kako bi smo aktivirali ponovo vašu korisničku email adresu.

Molimo sve korisnike hosting usluge da nam pošalju aktivnu email adresu putem kontakt stranice ili na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. kako bi smo vam poslali nove podatke vašeg hosting paketa i login za vaš novi kontrol panel na kome imate punu kontrolu vašeg web sajta.

Hvala Vam na strpljenu i razumevanju.

 Vaš Banker Internet

Novi hosting paketi novi kontrol panel na srpskom

Pocetkom decembra 2010 Banker Hosting je poceo sa unapređenjem hosting usluga, prešli smo na nove servere sa bržom konekcijom i vecim kapacitetom.

Povodom prelaska na nove servere Banker Hostin je takođe unapredio hosting pakete, novi paketi imaju znatno veći prostor na disku, protok i broj domena, kao i neke od funkcija koje do sada nisu bile dostupne. Posebno smo ponosni našim PLATINUM hosting paketom koji vam pruža neograničen broj, email naloga, domena, pod domena, ftp naloga, MySql baza i još puno drugih funkcija

Od sada korisnici dobijaju i poseban pristup za naš novi kontrol panel odakle mogu kontrolisati svoj sajt u potpunosti. Kontrol panel je na Srpskom jeziku i veoma lako se upravlja njime

Dostupan je i demo pregled kontrol panela, ali imajte u vidu da su neke od funkcija u demo verziji nedostupne i da je demo na engleskom jeziku.

Našem kontrol panelu možete pristupiti putem adrese www.bankerhosting.rs:2222

U polju Username ukucajte: demo_user

U polju Password ukucajte : demo

Takođe smo preuredili i naš sajt i dodali funkciju online zahteva za registraciju domena ili hosting paketa.

Vaš Banker Hosting.


Brisanje Emailova starijih od 120 dana

Postovani korisnici, obavestavamo vas da staro pravilo brisanja emailova idalje ostaje, period cuvanja emailova je povecan sa 3 na 4 meseca (120 dana) ova funkcija je automatska i svi emailovi koji su stariji od 4 meseca (120 dana) bice automatski obrisani sa servera.