Veliki izbor domena po povoljnim cenama

Zaštitite domen sa nazivom svoje firme, proizvoda ili usluge registracijom željenog domena. Kod nas možete registrovati sve željene domene, a naša tehnička podrška Vam stoji na raspolaganju ukoliko Vam je potrebna pomoć. Pronađite slobodne domene već sada.

.rs je nacionalni domen Republike Srbije, najvišeg nivoa, namenjen svim zainteresovanim korisnicima.

.co.rs je nacionalni domen Republike Srbije, namenjen poslovnim korisnicima.

.org.rs je nacionalni domen Republike Srbije, namenjen ostalim korisnicima koji su pravna lica.

.edu.rs je nacionalni domen Republike Srbije, namenjen obrazovnim ustanovama i organizacijama.

.in.rs je nacionalni domen Republike Srbije, namenjen korisnicima koji su fizička lica.

Ćirilički internet domen .СРБ je drugi nacionalni domen Republike Srbije. Deo je porodice internacionalizovanih naziva domena (Internationalized Domain Name – IDN), odnosno naziva domena koji nisu napisani engleskim alfabetom. Namenjen svim zainteresovanim korisnicima.

Ćirilički nacionalni domen Republike Srbije namenjen poslovnim korisnicima.

Ćirilički nacionalni domen Republike Srbije namenjen ostalim korisnicima koji su pravna lica.

Ćirilički nacionalni domen Republike Srbije namenjen obrazovnim ustanovama i organizacijama.

Ćirilički nacionalni domen Republike Srbije namenjen korisnicima koji su fizička lica.

.com je internacionalni top-level domen.To je prvi komercijalni domen, korišćen najpre u Americi za kompanije, a zatim se proširio i danas je to najpopularniji domen, kako za kompanije, tako i za privatna lica.

.net je internacionalni top-level domen. Koriste ga internet provajderi, telekomunikacione kompanije, ali i privatna lica.

.biz je internacionalni top-level domen. Namenjen je za domene sa poslovnim (biznis) sadržajem.

.org je internacionalni top-level domen. Prvobitno je bio namenjen za neprofitabilne organizacije u Americi, ali ga danas može registrovati bilo ko.

.info je internacionalni top-level domen. Namenjen je za domene koji pružaju opšte informacije i za privatna lica, ali ga može registrovati bilo ko.

Banker Hosting je ovlašćeni registar .RS i .СРБ domena !!!  
Registrovanje i hostovanje .rs, .co.rs, .org.rs, .edu.rs, .in.rs. domena (www.vaša_firma.rs…) po najpovoljnijim uslovima!!

 

Nudimo Vam:

Registrovanje i hostovanje .rs, .co.rs, .org.rs, .edu.rs, .in.rs. domena (www.vaša_firma.rs…) ali i .срб, .пр.срб, орг.срб, обр.срб, .од.срб. Po želji korisnika možemo registrovati i veliki broj internacionalnih domena (.com, .org, .net. .tv, .info…).

 

Rеgistracija .срб domena

Ćirilički internet domen .срб je novi, drugi nacionalni domen Republike Srbije, a posle ruskog .рф i drugi internet domen na svetu na ćiriličkom pismu koji je moguće registrovati.